Garage ROBBERECHTS wordt gerund door:

- Zaakvoerder en stichter Jules ROBBERECHTS - Echtgenote Louisa (afspraken, administratie en facturatie)
- Zoon Ronny (techniek)
- Dochter Anita (boekhouding)

  35 jaar lang was garage ROBBERECHTS officieel TOYOTA-verdeler. Vanf nu zijn wij Erkend TOYOTA Servicepunt. Niet voor niets als U bekijkt welke troeven garage ROBBERECHTS in handen heeft: vakkennis en service zijn geen uit de lucht gegrepen woorden.
Garage ROBBERECHTS is nog één van die garages waar klanten geen nummers zijn, persoonlijk onthaal en service dragen wij hoog in het vaandel.  
 

In onze showroom bieden wij u een gevarieerde keuze uit bijna nieuwe wagens van het merk Toyota (*) aan zeer voordelige prijzen.
(*) met 5 jaar waarborg (beperkt tot 150.000 km) vanaf de 1ste inschrijvingsdatum.

Maak een afspraak voor een gratis proefrit met de wagen van uw keuze.  
  Bij TOYOTA BELGIUM worden zeer regelmatig cursussen gevolgd ten einde bij te blijven op het vlak van de meest moderne techniek, auto-computertechnologie en know-how m.b.t. alle TOYOTA voertuigen. Dit is nodig gezien TOYOTA steeds meer hypertechnologie in zijn wagens monteert.
   

Voor het onderhoud en de herstelling van uw voertuig worden uitsluitend originele wisselstukken gebruikt.
Alleen op deze manier kan uw voertuig met de grootste kennis van zaken en de meeste zorg onderhouden en hersteld worden.

 
  Bij ongevalsherstellingen of onderhoud kan U rekenen op een vervangwagen, wat ook de duur van de buitengebruikstelling van uw persoonlijk voertuig is.
U zal merken dat uw wagen bij garage ROBBERECHTS in de beste handen is.  
  Wij hopen U in de toekomst onder onze klanten te mogen tellen. Eén ding is zeker, bij garage ROBBERECHTS is service de hoogste troef.